Meer info‎ > ‎OPLOSSINGEN‎ > ‎

Kernvoeding


Herbalife voedingsschijf
Kernvoeding

Wat u ook moet doen op een dag, de Kernvoeding van Herbalife helpt u zich fit, gevoed en energiek te voelen. De Formula 1 shakes, ontwikkeld door vooraanstaande experts in voeding en wetenschap, kunnen door iedereen worden gebruikt. Of uw doel nu gewichtsbeheersing is, of het consumeren van evenwichtige voeding, Formula 1 shakes hebben miljoenen mensen het resultaat gegeven waar ze trots op zijn.
Herbalife kernprogramma beterevoeding

Formula 1 kan u helpen aan een uitgebalanceerd dieet, doordat het uw lichaam de essentiële voedingsstoffen geeft die het nodig heeft, wanneer het wordt geconsumeerd met Formula 2 Multivitamine Complex en Vezel & Kruiden tabletten. De Kernvoeding van Herbalife levert u 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) van vitaminen en mineralen en ondersteunt de inname van de juiste hoeveelheid vezels. Wanneer u geen tijd heeft om een heerlijke shake te bereiden of wanneer u onderweg bent, sla dan geen maaltijd over. Neem een Formula 1 Express reep zodat u zeker weet dat u de juiste balans van essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.


De werking van de Voedingsschijf

De Voedingsschijf van Herbalife laat u zien hoe de productlijnen perfect kunnen passen in een evenwichtig, actief leven. Begin met de Kernproducten van Herbalife, in het centrum van de cirkel. Deze kernproducten zijn voor iedereen en vormen de basis van uitgebalanceerde voeding. Afhankelijk van uw levensstijl en geslachtgerelateerde behoeften, zijn er een reeks doelgerichte voedingsproducten verkrijgbaar. 
Er zijn ook specifieke Energie, Sport en Fitness producten en Uiterlijke Verzorgingsproducten verkrijgbaar. Alle Herbalife producten zijn ontwikkeld om de basis van een gezond en actief leven te ondersteunen.